ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Η ΔΙΚΑΙΟΝ-ΝΟΜΟΣ είναι μια ομάδα δικηγόρων και ειδικών συμβούλων για φορολογικά και οικονομικά θέματα με εξαιρετική φήμη και εμπειρία τόσο σε δικαστικές υποθέσεις όσο και σε συμβουλευτικά ζητήματα. Συνδυάζουμε εξαιρετικές ακαδημαϊκές διαπιστεύσεις με την πρακτική εμπειρία και την εμπορική προσέγγιση των έμπειρων επαγγελματιών. Πιστεύουμε στην παροχή προσωπικών, εξατομικευμένων υπηρεσιών. Στην ομάδα ΔΙΚΑΙΟΝ-ΝΟΜΟΣ ακούμε και υλοποιούμε τις επαγγελματικές σας ιδέες από το Α ως το Ω, από τη σύλληψη ως την υλοποίηση. Πιστεύουμε σε μια ολιστική προσέγγιση που εκκινεί από τη θεμελίωση και φθάνει στην κάρπωση κάθε επένδυσης. Η προσέγγιση αυτή συμπεριλαμβάνει αναπόδραστα τη δυνατότητά μας στο να εεκπροσωπούμε τους πελάτες μας οι ίδιοι είτε σε δικαστικούς αγώνες είτε σε διαδικασίες εναλλακτικής επίλυσης διαφορών.

Οι συνεργάτες και τα μέλη της ομάδας μας διαθέτουν ευρεία πρακτική εμπειρία τόσο στις συναλλαγές και τις διαδικασίες με την ελληνική Διοίκηση και τις ελληνικές Αρχές (Δημόσιο, ΟΤΑ κτλ.) όσο εξίσου και στον ιδιωτικό τομέα και στις κάθε είδους απαιτήσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων σε επίπεδο εμπορικού και εταιρικού δικαίου και δικαίου των επιχειρήσεων. Δεν υπάρχει καμία άλλη νομική εταιρεία στη Βόρειο Ελλάδα που να διαθέτει αντίστοιχη πείρα, όπως η δική μας, στις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα και στις επενδύσεις εγχώριων ιδιωτικών συμφερόντων (ατομικών και νομικών προσώπων) στο εξωτερικό. Πραγματευόμαστε και χειριζόμαστε κατ'εξακολούθηση σύνθετα, σημαίνοντα και οριακού ρίσκου επιχειρηματικά ζητήματα, αλλά και ζητήματα προσωπικού πλούτου των πελατών μας και διαχείρισης αυτού.

Ακούμε προσεκτικά τους πελάτες μας. Νοιαζόμαστε για τις επιχειρήσεις τους και τις ανάγκες τους. Ενεργούμε, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η δράση μας είναι τοπική, αλλά η σκέψη μας παγκόσμια.

Εγγραφείτε στην ενημερωτική μας λίστα και μη χάνετε ποτέ τα επίκαιρα νέα μας: