Σχετικά με εμάς

Είμαστε επαγγελματίες με αληθινό πάθος για το δίκαιο και τις επιχειρήσεις των πελατών μας και διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να εντοπίζουμε αμέσως την καρδιά των ζητημάτων που σας αφορούν.Οι επαγγελματίες της ομάδας μας χειρίζονται την υπόθεσή σας προσωπικά και σας καθοδηγούν από την στιγμή που θα απευθυνθείτε σε εμάς μέχρι την εύρεση μιας ικανοποιητικής λύσης. Θέλουμε να νιώθετε την άνεση και την ελευθερία να επικοινωνείτε μαζί μας όποτε αυτό είναι απαραίτητο είτε θέλετε να συζητήσετε ένα επείγον ζήτημα είτε να αναλύσουμε μαζί ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο σας ή να επεξεργαστούμε από κοινού τα σχέδια και την στρατηγική σας ή τα προβλήματά σας και τα θέματα που σας απασχολούν, για να αξιοποιήσουμε κατά το μέγιστο μια επιχειρηματική ευκαιρία ή για να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα. Έχουμε την πεποίθηση ότι το γραφείο μας οφείλει να εργάζεται για το καλό της δικής σας επιχείρησης συνεπώς παρέχουμε υπηρεσίες με ποιότητα και υπευθυνότητα είτε απαιτείται ενδελεχής συμβουλευτική και νομική υποστήριξη είτε απλά επιθυμείτε να συζητήσετε την υπόθεσή σας ή τις ιδέες σας. Στόχος μας είναι πάντα η γρήγορη, ει δυνατόν, διευθέτηση των ζητημάτων σας, γεγονός που σας εξοικονομεί χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

Εξατομικεύουμε τις υπηρεσίες μας βάσει των αναγκών σας. Το γραφείο μας σας παρέχει μια υπηρεσία πέντε αστέρων που σας φέρνει σε επαφή με τα καλύτερα "νομικά μυαλά" και σας βοηθά να λαμβάνετε τις καλύτερα ενημερωμένες επαγγελματικές αποφάσεις, να μειώνετε το ρίσκο, να εξοικονομείτε χρόνο και κόστος στη διαχείριση των υποθέσεών σας ή της επιχείρησης σας και να μεγιστοποιείτε τα κέρδη σας.

Η ΔΙΚΑΙΟΝ-ΝΟΜΟΣ διαθέτει ένα απαράμιλλο δίκτυο επαφών, επαγγελματικών συνεργασιών και συνεργαζόμενων επαγγελματιών από άλλους χώρους και σε πολλές χώρες του κόσμου που ενδέχεται να χρειαστείτε για τα επαγγελματικά σας σχέδια και έργα ή για την επίλυση δικαστικών διαφορών. Έτσι, συνεργάζονται μαζί μας: πολιτικοί μηχανικοί, ναυπηγοί, τεχνικοί επιθεωρητές και σύμβουλοι, αρχιτέκτονες, σύμβουλοι οικονομικών θεμάτων, ειδικοί στις πωλήσεις και στο μάρκετινγκ, μεσίτες, τεχνικοί, ασφαλιστές, χρηματιστές, πραγματογνώμονες και ειδικοί πραγματογνώμονες σε ναυτικά θέματα, όπως και εκειδικευμένοι συμβολαιογράφοι. Έχουμε συνεργαστεί στενά με τους επαγγελματίες που επιλέγουμε και τους γνωρίζουμε προσωπικά. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε εδραιώσει συμπράξεις και συνεργασίες με εταιρείες και γραφεία σχεδόν σε κάθε μέρος της Ελλάδας (Αθήνα, Καβάλα, Βόλος, Κρήτη, Ρόδος), όπως επίσης και στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις Κάτω Χώρες, το Λουξεμβούργο, τη Γαλλία, την Τουρκία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ελβετία, το Πριγκιπάτο του Μονακό, την Κορέα, την Σιγκαπούρη κ.ά.. Δεν χρειάζεται να ταξιδεύσετε για τις δουλειές σας, σας φέρνουμε τις απομακρυσμένες περιοχές στην πόρτα σας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα one stop shop επικοινωνίας για σας. Δρούμε τοπικά, αλλά με μια εθνική και διεθνή προοπτική και εμβέλεια.