Η DIKAION LAW ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Το γραφείο μας ανέλαβε ολόκληρη τη διαδικασία εντοπισμού, αξιολόγησης, υποβολής προσφορών και επιτυχούς πλειοδοσίας, καθώς και την νομική υποστήριξη της υλοποίησης σημαντικής επένδυσης στον ξενοδοχειακό τουρισμό, μέσω της διαδικασίας υποβολής προσφορών του Ν. 4061/2012, κατά παραχώρηση από το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η επένδυση αφορά την ίδρυση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αποτελεί έργο πνοής για την περιοχή στην οποία θα αναπτυχθεί.

Οι επενδυτές, ένα Family Office που εδρεύει στην ΕΕ, ζήτησαν την συμβουλή μας και την πλήρη υποστήριξη μας για τον εντοπισμό της επενδυτικής ευκαιρίας και του τόπου του έργου, την ανάπτυξη των επιλογών του έργου και καθ 'όλη τη διαδικασία υποβολής προσφορών και την επιτυχή ανάθεση προσφοράς καθώς και σχετικά με την υλοποίηση του ίδιου του έργου σε συνεργασία με την ομάδα των project managers, των συμβούλων αναπτυξιακών νόμων και των μηχανικών του γραφείου μας.

Το ίδιο το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο ξεχωριστών ξενοδοχειακών μονάδων θέρετρου 4 αστέρων με χωρητικότητα 150 και 190 κλινών αντίστοιχα σε οικόπεδο περίπου. 39.000 τ.μ. με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 15 εκατ. ευρώ.

Το έργο μπαίνει τώρα στη φάση κατασκευής του και είμαστε ενθουσιασμένοι!

Η Νένια Αδαμίδου συμβούλεψε σε θέματα εταιρικού δικαίων και δικαίου ακινήτων και ο Απόστολος Μουντούλιας επέβλεψε τη διαδικασία υποβολής προσφορών κατά τη δημοπρασία και παρείχε νομικές συμβουλές σε θέματα διοικητικού δικαίου κάθε φύσης. 

Το έργο αυτό είναι το τρίτο που φέρνει εις πέρας η DIKAION LAW στον κλάδο των επενδύσεων στον τουριστικό και ξενοδοχιακό τομέα από το 2019.